ISO 13485 EUROLAB Laboratuvar
Post new topicReply to topic haberler Forum Index > Site haberleri
View previous topic - View next topic  
Author Message
admin
Site Admin

PostPosted: 06 Aug 2024 15:01    initial question
06 Aug 2024 15:01 from admin

ISO 13485 EUROLAB Laboratuvar ile Sağlık Teknolojilerinde Kalite Standardı

Tıbbi cihazlar, sağlık hizmetlerinin kritik bileşenlerindendir ve bu cihazların kalitesi ve güvenliği, hastaların sağlığını doğrudan etkiler. ISO 13485, tıbbi cihaz üreticilerinin kalite yönetim sistemlerini belirli standartlara uygun hale getirmelerini sağlayan uluslararası bir standarttır. Bu standart, tıbbi cihazların güvenli ve etkin bir şekilde üretilmesini sağlamak için gerekli kalite yönetim süreçlerini düzenler. Belge.com, ISO 13485 belgelendirme hizmeti almak isteyen tıbbi cihaz üreticileri için önemli bir platformdur. Platformda yer alan EUROLAB Laboratuvar A.Ş., bu alanda geniş bir hizmet yelpazesi sunar.

EUROLAB Laboratuvar, ISO 13485 belgelendirme sürecinde tıbbi cihaz üreticilerine kapsamlı danışmanlık ve denetim hizmetleri sunar. Firmanın sunduğu hizmetler, ürün geliştirme aşamasından üretim ve dağıtım süreçlerine kadar geniş bir alanı kapsar. EUROLAB, tıbbi cihazların güvenli ve etkin olmasını sağlamak için gerekli kalite yönetim sistemlerini kurmayı ve sürekli iyileştirmeyi destekler. Tarafsızlık, bağımsızlık ve güvenilirlik ilkelerine bağlı olarak, EUROLAB müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunmayı taahhüt eder.

ISO 13485 belgesi, tıbbi cihaz üreticilerinin kalite yönetim sistemlerinin uluslararası standartlara uygun olduğunu ve ürünlerinin güvenliğini kanıtladığını gösterir. EUROLAB Laboratuvar ile iletişime geçmek isteyenler, Belge.com'u ziyaret edebilir veya +90 212 702 0000 numaralı telefondan bilgi alabilirler. ISO 13485, tıbbi cihaz üreticilerinin uluslararası pazarda rekabet avantajı elde etmelerini sağlar ve müşteri güvenini artırır.
Back to top
Offline View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topicReply to topicPrinter-friendly view haberler Forum Index > Site haberleri
Page 1 of 1

Similar Topics on Webboard.org Similar Topics on Webboard.org
Topic Account Replies Topic started
No new posts Belgecom ISO 13485 Tıbbi Cihazlarda EUROLAB Laboratuvar ile Kalite... strateji 0 06 Aug 2024 15:02 View latest post
No new posts Belgecom ISO 9001 EUROLAB Laboratuvar futbol 0 06 Aug 2024 14:10 View latest post
No new posts ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kanarya 0 06 Aug 2024 14:17 View latest post
No new posts Excel VBA实战技巧精粹(书附光盘)iso spssluntan 0 16 Apr 2024 20:10 View latest post
No new posts ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kozmetik 0 06 Aug 2024 14:17 View latest post
No new posts Word高效应用范例宝典(郭喜如)iso spssluntan 0 08 Jul 2024 21:03 View latest post
Set bookmark for this topic

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Webboard.org is choosing the fastest connection for you.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.